Groeipaden bij LevelUp Group

Vera & Meke

HR

25 August 2022

5 minutes reading time

Iedereen, en wij ook als bedrijf, blijft zich ontwikkelen om waarde te blijven creëeren, voor elkaar én voor de klant. Maar aangezien de collega’s bij LUG allemaal nog een hele poos blijven werken, moet dit ook leuk zijn en voldoening blijven geven. Maar hoe doen we dat dan?

Bij onze medewerkers, en bij ons als bedrijf zelf, ligt de focus op het continue blijven creëren van waarde, voor elkaar én voor de klant. Aangezien we streven naar collega’s die nog een hele poos bij LevelUp Group blijven werken, moet werken niet alleen over waardecreatie gaan. Werk moet ook gewoon leuk zijn en voldoening geven. Hoe doen we dat eigenlijk?

Dit begint al bij je arbeidsvoorwaarden. Iedereen heeft bij ons een ruim opleidingsbudget. Van Junioren tot Directors, wij moedigen iedereen aan zichzelf te blijven ontwikkelen. Deze budgetten lopen van €750,- (Junior Consultants) en €1.500,- (Consultants) tot €2.500,- (Senior Consultants en alle functies daarboven). Dit mag je naar eigen wens besteden. Of je nou naar een marketingevenement in Bologna gaat, een congres op Texel, of een specifieke opleiding of training wilt volgen: het mag allemaal! Weet je niet goed wat te doen met je budget? Daarvoor hebben we de LUG Academy opgericht, een programma vol met trainingen gericht op jouw consultancy soft-skills. Zo ontwikkel jij je tot een nog betere consultant. Middels dit in-house programma houden we de drempel om je te blijven ontwikkelen laag en proberen we je verder te motiveren om jouw opleidingsbudget in te zetten. Je kan hierbij denken aan cursussen als ‘coachend leidinggeven’, ‘opleiden van collega’s’ en ‘effectief beïnvloeden’. Merken we dat we een opleiding missen? Dan voegen we die toe aan het programma. Meer lezen over de LUG Academy? Klik dan hier.

Eager to learn en de wens om (snel) door te groeien naar hogere functies? Daarvoor zijn duidelijke promotiecriteria opgesteld, onderverdeeld in minimale vereisten en voorbeelden van gedrag en resultaat op het volgende functieniveau. Verschillende collega’s zijn als student bij ons begonnen als Junior Consultant en zijn inmiddels doorgegroeid tot Senior of zelfs Lead Consultant. Wie wil groeien zal de uitdaging moeten opzoeken. Daarin coacht je leidinggevende je graag. Samen werken jullie aan je opleidingsplan en wordt er gezorgd voor voldoende uitdaging. Daarnaast krijg je hulp van Enablement Lead Consultants die de rol hebben om het opleiden binnen een discipline constant te monitoren en te verbeteren, en krijg je op je eerste dag een buddy toegewezen: een collega die je begeleidt vanaf het moment dat je bij ons komt werken. Dat is niet alleen een warm welkom, maar zo weet je ook bij wie je terecht kan als je vragen hebt.

Jaarlijks komt het kwartaalthema “knowledge is power” voorbij, waarin je workshops gaat volgen van andere labels en disciplines om zo je kennis te verbreden of te verdiepen. Het kwartaal wordt afgesloten met het “LUG Slimste Mens”-spel waar leuke prijzen te winnen zijn. Ook kan je in de prijzen vallen met de jaarlijkse LUG-awards waarin consultants hun beste cases presenteren. Het gaat hier natuurlijk niet om het winnen, wel om het verbinden met elkaar en het leren van andermans werkzaamheden. Regelmatig krijg je inzichten die je kan toepassen in je eigen werk.

Als online marketingbureau willen we blijven groeien, ook in onze dienstverlening. Wil jij daarom niet door in een huidige discipline, maar graag een discipline opzetten die we nog niet hebben? Dan moedigen we dit alleen maar aan. Alles is een test en zonder fouten, leer jij (en leren wij) niet! Met de kennis van al onze specialisten, halen we gegarandeerd mooie resultaten!

Alles bij elkaar opgeteld biedt LUG je dus een breed scala aan opleidingskansen. Wil je een keer bespreken wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Stuur ons dan gerust een berichtje, we maken graag tijd om een kopje koffie (of thee) met je te drinken.

Klaar om te groeien?

Wij staan voor je klaar! Of je nou gewoon wil sparren, wat informatie wil inwinnen of meteen wil praten over samenwerken, wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact.