LUG Academy: leren & ontwikkelen

Vera & Meke

HR

25 August 2022

3 minutes reading time

De LUG Academy is ontstaan naar aanleiding van het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Hierin kwam als resultaat naar voren dat medewerkers heel blij zijn met het opleidingsbudget, maar het af en toe lastig vinden om dit budget actief in te zetten. Naast dat hier begeleiding in wordt geboden door je leidinggevende, wilden we de drempel om een cursus of training te volgen verder verlagen en medewerkers aansporen zichzelf te blijven ontwikkelen.

Het startpunt voor deze trainingen was: “Welke soft-skills zet je vaak in als consultant?”. Hier zijn we vervolgens met meerdere opleidingsaanbieders over in gesprek gegaan en hebben met hen de trainingen helemaal op maat gemaakt voor LevelUp Group. Door deze trainingen intern te organiseren en aan te bieden, kunnen medewerkers zich naar eigen wens inschrijven. Ook wordt de training op kantoor gegeven, in een bekende omgeving met collega’s om je heen. Het voordeel van het intern organiseren van deze trainingen, is dat de kosten lager uitvallen én je dus meerdere trainingen per jaar kan volgen. Heb je een opleiding gezien die wij nog niet aanbieden? Geen zorgen! Deze kan je ook gewoon nog volgen. Wel vragen wij even of meer collega’s deze training willen bijwonen. Zo ga niet alleen jij vooruit, maar jouw collega’s ook en kunnen we wellicht jouw gewenste training ook intern aanbieden.

De LUG Academy blijft ontwikkelen en verbeterd worden om relevant te blijven voor iedereen, welk groeipad je ook bewandeld. Hieronder lees je wat er op dit moment aangeboden wordt.

Onderstaande trainingen kunnen door alle consultants gevolgd worden.

Stressmanagement ­ – een korte sessie waarin je bewust wordt van triggers die jou stress geven en hoe hiermee om te gaan.

Timemanagement – leer plannen, omgaan met ad-hoc verzoeken en het bewaken van je tijd.

Effectief Beïnvloeden – Hoe vergroot je jouw invloed op een natuurlijke wijze, gebruikmakend van je eigen kracht en respect voor de ander?

Overtuigend Presenteren – Niet gericht op presenteren voor een grote groep mensen, maar gericht op hoe je jouw plannen of resultaten aan de klant presenteert.

Teambuilding – jaarlijks een dag training met je team waarvan de invulling ieder jaar weer ander is.

 

Voor iedereen die collega’s opleidt!

Opleiden van collega’s – Hoe breng je jouw kennis over op een andere collega? Hier leer je hoe je jouw collega’s nog beter kan opleiden.

 

Voor de consultant met een leidinggevende of aansturende functie!

Consultative selling – Op een positieve manier behoeftes en uitdagingen van klanten inzichtelijk maken en hier oplossing voor bedenken.

Leidinggeven zonder formele macht – In jouw rol ben je geen formeel leidinggevende, maar hebt wel verantwoordelijkheid voor het aansturen van een team.

Coachend leidinggeven – Op een coachende manier leidinggeven aan jouw team

Verdiepingsdag op coachend leidinggeven – Voor als je coachend leidinggeven al hebt gevolg maar specifieker in wil gaan op hoe je jouw teamleden kunt helpen in hun persoonlijke ontwikkeling

 

Investeren in leren en ontwikkelen zorgt voor groei. Benieuwd welke groeimogelijkheden er voor jou zijn binnen LevelUp Group? Ook daar hebben we een blog over geschreven.

Klaar om te groeien?

Wij staan voor je klaar! Of je nou gewoon wil sparren, wat informatie wil inwinnen of meteen wil praten over samenwerken, wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact.