Jouw groei staat voorop

Wij gaan voor de samenwerking. Daar zit namelijk het succes in verstopt. Wij geloven namelijk niet in ‘U vraagt, wij draaien.’ maar in ‘Jij vraagt, wij adviseren en helpen.’. We stemmen daarom onze aanpak af op wat voor jou het beste is. Zo werken we samen aan jouw online groei.

Data én creativiteit zorgen voor het verschil

Elk van onze labels heeft een eigen expertise. Wat ons bindt is een creatieve blik op data, de wereld om ons heen en de drive om onze klanten succesvol te maken. Daarvoor hebben wij het 6 driver model ontwikkeld. Een model dat zorgt voor duurzame groei en marketingsucces bij iedere klant.

Mensen zijn de basis van succes

Een goede samenwerking tussen jou en onze collega’s is de basis van ons succes. Met aandacht voor kennisontwikkeling én plezier kan iedereen bij ons zijn ei kwijt. Kennis delen wij dan ook graag en houden wij zeker niet alleen binnen ons bureau. Wij helpen je graag verder te ontwikkelen!

Zo werken we samen

Test

Om echt te groeien moet je nieuwe dingen proberen. Dat doen wij elke dag. We zetten (kleine) tests op om onze hypotheses te toetsen.

Learn

Van onze testen leren wij. We bekijken wat wel werkt en wat niet. Onze successen gaan we vergroten (en vieren) en we blijven werken aan wat er beter kan.

Scale

Hebben we iets gevonden dat écht goed werkt? Tijd om dit groter op te zetten om jouw maximale groei eruit te halen!

LevelUp Group helpt!

Er is meer in de wereld dan online groei. Dat beseffen wij goed. Daarom helpen wij jaarlijks diverse initiatieven die de wereld verbeteren. Dit doen wij door onze tijd en expertise te geven en doneren we 1% van onze omzet.

Goede doelen die we financieel steunen:

Elke medewerker mag 4 dagen per jaar besteden aan projecten met maatschappelijke impact.

Frans Appels, Managing Partner LevelUp Group

LevelUp Group maakt gelukkig

Met meer dan 160 mensen bruist het bij ons op kantoor van de energie, kennis en gezelligheid. Wij nemen de tijd voor elkaar, onze klanten en voor onszelf.
Werken bij LevelUp Group

Wat collega's over ons zeggen

Hoe LevelUp Group ooit begon

Ondernemerschap zit vrij letterlijk in ons bloed. Daniel Markus (oprichter ClickValue) en Frans Appels (oprichter Netprofiler) begonnen ooit beiden met alleen een laptop achter hun eigen bureau. Uit hun gedrevenheid en eigenwijsheid ontstonden twee bureaus die elk als doel hadden klanten zo veel mogelijk te laten groeien. In 2017 besloten zij om hun krachten te bundelen om zo klanten nog beter te kunnen helpen. Zo ontstond LevelUp Group als bureau groep met de labels Netprofiler en ClickValue. In 2018 werd Leadscope opgericht als nieuw B2B digital marketingbureau. Cloud Nine Digital ontstond in 2019 als label om onze klanten te voorzien in hun behoefte rondom datamanagement.

Meer weten over werken bij LevelUpGroup?

Wil je weten wat LevelUpGroup jou te bieden heeft, heb je vragen over een vacature of wil je vrijblijvend kennis maken? Stuur mij gerust een berichtje!
Marcella Leurs
Recruiter
marcella@levelupgroup.nl
0634559918
WhatsApp