Top vermeldingen voor labels LevelUp Group in Emerce100

Frans Appels

Managing Partner

28 April 2022

2 minuten reading time

 

Vandaag is de Emerce100 verschenen. Elk jaar wordt in verschillende categorieën onderzocht wie de beste dienstverleners op het gebied van digital van Nederland zijn. Naast de gedeelde derde plek voor LevelUp Group waren er ook schitterende scores voor onze collega’s van Cloud Nine Digital, ClickValue, Netprofiler en Leadscope.

In de categorie ‘Bureaugroep’ behalen we 5 sterren, waarmee we een gedeelde derde plek innemen. Een schitterende beloning voor het werk van onze collega’s! We danken onze klanten voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen die onze resultaten mogelijk maken!

 

Topvermeldingen voor labels

Ook de labels binnen LevelUp Group behalen mooie scores. ClickValue is met 5,5 ster opnieuw het beste in CRO gespecialiseerde bureau van Nederland. Cloud Nine Digital scoorde een tweede plek in de categorie ‘Analytics bureaus’ met 5 sterren. In de categorie ‘Digital marketingbureaus groot’ behaalt Netprofiler een gedeelde tweede plek met 5 sterren. B2B online marketingbureau Leadscope staat dit jaar op een gedeelde derde plek met 5,5 sterren in de categorie ‘Digital marketing bureaus klein. Gefeliciteerd met deze super scores! 

 

Over Emerce100 

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de zeventiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata. 

 

 

Klaar om te groeien?

Wij staan voor je klaar! Of je nou gewoon wil sparren, wat informatie wil inwinnen of meteen wil praten over samenwerken, wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact.