Super scores voor LevelUp Group in Emerce100

Joery Wildekamp

Marketing Officer

28 April 2021

2 minuten reading time

 

In de Emerce100 worden elk jaar de beste marketingbureaus bekend gemaakt. In verschillende categorieën wordt onderzocht wie het beste marketingbureau van Nederland is. LevelUp Group behaalde een mooie tweede plek. Ook was er wat te vieren voor onze collega’s van Cloud Nine Digital, ClickValue, Netprofiler en Leadscope.

In de categorie ‘Bureaugroep’ hebben we een mooie gedeelde tweede plek gewonnen met 5,5 ster. Natuurlijk werken wij hier hard voor, maar we zijn ook onze klanten dankbaar voor de fijne samenwerkingen die onze resultaten mogelijk maken!

Nog meer feest

Ook bij onze collega’s van ClickValue, Cloud Nine Digital, Leadscope en Netprofiler was het feest! ClickValue behaalde de eerste plek en mag zich beste optimalisatiebureau van Nederland noemen. Cloud Nine Digital is nieuw in de lijst en behaalde direct een gedeelde tweede plaats in de categorie ‘Analytics bureaus’ met 5,5 sterren. Voor Netprofiler was het twee keer prijs. In de categorie ‘Digital marketingbureaus groot’ scoorde ze een gedeelde tweede plek met 5 sterren, en in de categorie ‘Analytics bureaus’ een derde plek met 4,5 sterren. Ook Leadscope dit jaar voor het eerst vermeld en direct bovenaan in de lijst met maar liefst 6 sterren bij digital marketing bureaus klein. Gefeliciteerd met deze super scores!

Over Emerce100

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de zestiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Klaar om te groeien?

Wij staan voor je klaar! Of je nou gewoon wil sparren, wat informatie wil inwinnen of meteen wil praten over samenwerken, wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact.