LevelUp Group Workation

Dieneke van der Spek

Senior Content Consultant

2 June 2022

2 minutes reading time

In mei 2022 gingen de eerste collega’s op Workation in Barcelona. Eén voor één vertrekken er groepjes van acht collega’s om een week te werken in een fantastische villa. Aan alles is gedacht: auto’s, ingerichte werkplekken en veel plekjes om van de zon te genieten. De eerste groepen zijn inmiddels weer thuis en kunnen niet wachten tot ze weer op Workation mogen. Lees hier hoe we dat hebben gedaan en of er wel gewerkt is…

 

Wie gaan er dan allemaal mee naar Spanje? 

Iedereen mag mee! Junior, Consultant, Trainees, Managing Director of Stagiair…Iedereen is welkom. De enige eis die er is: je moet 32 uur werken. En dat is niet omdat er anders geen geld wordt verdiend, maar omdat het zo lullig is als er één collega 40 uur werkt en de ander vier vrije dagen opneemt. Iedereen werkt evenveel, zodat elke collega zich maximaal kan concentreren. En omdat we dan samen kunnen eten, zwemmen en feestjes kunnen vieren. Zo is het voor iedereen productief én gezellig. 

 

Waarom op Workation in Barcelona?

Bij LevelUp Group staat medewerkersgeluk op 1. Dat zeggen wel meer werkgevers, maar bij ons is dat écht zo. En waar worden wij het meest gelukkig? In de zon! LevelUp Group is ervan overtuigd dat een week werken in de zon met je collega’s veel toegevoegde waarde biedt. Je voelt je als medewerker gewaardeerd, je krijgt een super goede band met je collega’s en je bent daarna productiever. We komen terug van onze Workation met onderonsjes, mooie verhalen en nieuwe vriendschappen. 

 

Ik ga op Workation en ik neem mee…

Strandhanddoek, zonnebrand, korte broeken, zwemkleding, zonnebril, spelletjes, kaarten, werkinhoudelijke boeken, niet-werkinhoudelijke boeken en een werklaptop. ‘s Ochtends hard werken, samen lunchen onder de overkapping, een dutje doen in de hangmat, nog even werken en de dag afsluiten bij het zwembad onder het genot van een biertje. Elke groep vult de avond op een andere manier in. Populaire activiteiten zijn: eten in Barcelona, de kroeg of casino op zoeken, spelletjes spelen of samen in het zwembad. Over de details laten we nog niet te veel los. 

 

Wordt er dan wel gewerkt?

Ja, het werk gaat gewoon door. Maar het samenzijn met directe collega’s en de schitterende zon geeft nieuwe motivatie en inspiratie. Veel collega’s komen samen tot nieuwe ideeën. We werken aan creatieve roadmapprojecten en zetten innovatietrajecten op.

 

Onze Workation blijkt al een groot succes. Collega’s komen gebruind en vrolijk terug. Vol met mooie verhalen. De meesten kunnen niet wachten tot we weer mogen werken onder de Spaanse zon. Kom jij volgend jaar ook mee? 

Klaar om te groeien?

Wij staan voor je klaar! Of je nou gewoon wil sparren, wat informatie wil inwinnen of meteen wil praten over samenwerken, wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact.