LevelUp Group staat in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland!

Joery Wildekamp

Marketing Officer

3 June 2022

2 minuten reading time

 

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven die de Nederlandse economie ieder jaar weer een boost geven! Ze zijn het afgelopen jaar sneller gegroeid in omzet en in FTE dan andere bedrijven in de Nederlandse markt. Wij kunnen trots vertellen dat LevelUp Group ook in de lijst staat!

 

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet, welke drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet laten zien. Volgens nlgroeit zijn dit de echte toppers uit de markt en daar staan wij natuurlijk graag tussen. 

 

Positief voor de Nederlandse economie 

De Top 250 lijst laat zien dat Nederlandse groeibedrijven in 2021 flink gas hebben gegeven na twee moeilijke jaren. De Groeibedrijven hebben zowel in banen (FTE) als in omzet hun groeicijfers meer dan verdubbeld. Nederlandse groeibedrijven creëerden samen namelijk 35.000 nieuwe banen over de afgelopen drie jaar, waarvan 60% in 2021.

 

Wie is nlgroeit?

nlgroeit is een platform voor en door ondernemers die elkaar helpen met de volgende stap. Dit wordt gedaan met content, events, een netwerk van partners, training en educatie. Samen met de Rotterdam School of Management en het Erasmus Centre for Entrepreneurship wordt de lijst met Groeibedrijven al enkele jaren opgesteld. 

 

Trots

We zijn ontzettend blij dat we in deze lijst staan, we zijn trots op de prestaties en het feit dat we positief bijdragen aan de werkgelegenheid in Nederland. Dit was echter niet mogelijk zonder onze klanten die onze fijne samenwerkingen mogelijk maken. 

Klaar om te groeien?

Wij staan voor je klaar! Of je nou gewoon wil sparren, wat informatie wil inwinnen of meteen wil praten over samenwerken, wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact.