Onze cultuur en kernwaarden

Meke & Vera

HR

25 August 2022

3 minutes reading time

Bij LevelUp Group werken wij vanuit vier kernwaarden die onze cultuur kenmerken:

We groeien door interactie;

Maandelijks vindt er een coachingsgesprek plaats tussen managers en hun teamleden. Specialisten binnen dezelfde discipline hebben geregeld discipline-overleg. Bevindingen die zijn opgedaan na een congres of evenement delen we met collega’s. Bij zaken die naar klanten gaan hanteren we het 4-ogen principe. We geven elkaar feedback, delen onze kennis en staan voor elkaar klaar.

We hebben oog voor elkaar en de wereld om ons heen;

We creëren een veilig omgeving voor elkaar waar iedereen wordt gerespecteerd. Elke dag begroeten we elkaar bij binnenkomst en weggaan. We maken tijd voor feedback en wanneer nodig helpen we elkaar. We zijn op de hoogte van elkaars welzijn en vieren ieders verjaardag, lustra en successen. Fouten vieren we ook, niet alles zal altijd perfect verlopen, hier leren we immers alleen maar van.

We zijn positief en constructief;

Er wordt gedacht in mogelijkheden in plaats van problemen. We vragen geregeld om feedback en delen ook actief feedback met elkaar zodat we nog meer kunnen ontwikkelen.

We zorgen voor aantoonbare groei;

Dit betekent dat we er voor klanten uithalen wat erin zit. Periodiek presenteren we onze resultaten en groeikansen aan de klant. Onze activiteiten evalueren en optimaliseren we doorlopend. Daarnaast blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en denken we proactief en kritisch mee over doelen, doelstellingen, groeikansen en invulling.

 

Dit leidt tot:

Het resultaat van onze cultuur is dat collega’s lang bij ons blijven werken en flinke carrièrestappen zetten. Een dienstverband van meer dan vijf jaar is bij ons geen uitzondering. Naast het harde werken is er veel ruimte voor ontspanning en lol, zowel op de werkvloer als buiten werk om.

Dat jij helemaal in je element bent op het werk is onze topprioriteit. Daarom optimaliseren we doorlopend de medewerkerstevredenheid. We geloven namelijk dat optimale medewerkerstevredenheid leidt tot de beste resultaten. Om dat te realiseren, werven we uitdagende klanten, zorgen we voor goede werkcondities en een collegiale, stimulerende omgeving waarin je fijn samenwerkt en je jezelf optimaal professioneel ontwikkelt. Medewerkers van LevelUp Group waarderen hun tevredenheid inmiddels ruim boven de 8!

Klaar om te groeien?

Wij staan voor je klaar! Of je nou gewoon wil sparren, wat informatie wil inwinnen of meteen wil praten over samenwerken, wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact.