DE 6 BUREAUS VAN LEVELUP GROUP SCOREN 6 KEER 1E PLAATS IN EMERCE 100

Frans Appels

Managing Partner

28 April 2023

2 minutes reading time

Bijzonder nieuws! Alle 6 bureaus uit de LevelUp Group hebben de 1e positie bereikt voor hun dienstverlening in de Emerce 100 van 2023.

Dit is een ongekende prestatie! Zo heeft Netprofiler voor het eerst in haar bestaan de 1e positie bereikt in de Emerce 100 binnen de categorie ‘Digital marketingbureaus groot’. ClickValue, gespecialiseerde in conversie optimalisatie behaalt met 6 sterren de ongedeeld 1e plaats in de categorie Optimalisatie bureaus. Cloud Nine Digital, specialist in digital analytics staat nu voor het tweede jaar in de lijst en behaalt de 1e plaats in de categorie ‘Analytics bureaus’ met maar liefst 6 sterren. Het B2B online marketingbureau Leadscope scoort met 6,5 ster een gedeelde 1e plaats in de categorie digital marketingbureaus klein. C2B, het creatieve content bureau dat zich in 2022 aansloot bij de LevelUp Group scoort met 5,5 ster een gedeelde 1e plaats bij de Social en Content bureaus. En ook het zesde bureau van de LevelUp Group, PI Marketing (gespecialiseerd in email marketing en marketing automation), scoort de ongedeelde 1e positie in de categorie Marketing Automation Bureaus met 6,5 ster. Zo is de LevelUp Group, bestaande uit 6 bureaus met elk bureau op de (gedeelde) 1e positie terechtgekomen.

Frans Appels, partner bij de LevelUp Group: “Dit is ongekend! Maar liefst 6 keer nummer 1. Van deze prijzenregen gaan we wel even genieten. Goed om te weten: we nog op zoek naar nieuwe collega’s. En wij hebben ook nog ruimte voor een paar nieuwe klanten.”

Over Emerce100

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de achttiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de e-business de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago-onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Klaar om te groeien?

Wij staan voor je klaar! Of je nou gewoon wil sparren, wat informatie wil inwinnen of meteen wil praten over samenwerken, wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact.
Frans Appels

Managing Partner