6 KEER EEN 1E EN 2E PLAATS VOOR LUG BUREAUS IN EMERCE 100 VAN 2024

Frans Appels

Founder en Partner

30 April 2024

5 min reading time

Ook in 2024 scoren de 6 bureaus uit de LevelUp Group weer topposities in de Emerce 100. Alle bureaus scoren een 1e of 2e positie in hun categorie.

Zo heeft Netprofiler voor het tweede jaar op rij de 1e positie in de Emerce 100 binnen de categorie ‘Digital marketingbureaus groot’. ClickValue, gespecialiseerde in conversie optimalisatie behaalt met 5 sterren de 2e plaats in de categorie Optimalisatie bureaus. Cloud Nine Digital, specialist in digital analytics staat nu voor het derde jaar in de lijst en behaalt wederom de 1e plaats in de categorie ‘Analytics bureaus’ met totaal 5 sterren. Het B2B online marketingbureau Leadscope scoort met 6 ster de 1e plaats in de categorie Digital marketingbureaus klein. C2B, het creatieve content bureau dat ook al diverse creatieve prijzen won dit jaar, scoort met 6 sterren een gedeelde 2e plaats bij de Social en contentbureaus. En ook het zesde bureau van de LevelUp Group, PI Marketing (gespecialiseerd in email marketing en marketing automation), scoort gedeelde 1e positie in de categorie Marketing automation bureaus met 6 sterren. Zo is de LevelUp Group, bestaande uit 6 bureaus met elk bureau op de (gedeelde) 1e of 2e positie terechtgekomen.

Frans Appels, partner bij de LevelUp Group: “Aan de top komen is moeilijk maar aan de top blijven is nog moelijker. We zijn bijzonder trots dat we dit jaar weer zo goed scoren in de Emerce 100. Maar liefst 6 keer een 1e of 2e plaats. Ik wil al onze klanten bedanken voor de goede waarderingen en mijn 160 collega’s voor de inspanningen en het goede werk dat tot deze scores heeft geleid!”

Over Emerce100

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de achttiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de e-business de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago-onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata. Hier zijn alle uitslagen te lezen: https://www.emerce.nl/nieuws/emerce-100-beste-bedrijven-ebusiness-2024

 

Klaar om te groeien?

Wij staan voor je klaar! Of je nou gewoon wil sparren, wat informatie wil inwinnen of meteen wil praten over samenwerken, wij staan voor je klaar en komen graag met je in contact.