De weg naar succes

Share:

De groei van onze klanten staat altijd centraal. Binnen LevelUp Group gebruiken we het 5 Driver Model. Hoe beter iedere driver functioneert, hoe hoger de groei. Daarom hebben wij voor iedere driver de juiste experts in huis.

Online is alles meetbaar. Wij weten dat als geen ander. Dit leidt tot een golf aan data die online professionals soms overspoelt. Er zijn op dat moment overal kansen die een nadere analyse verdienen, maar tot actie leidt dat niet.

Binnen LevelUp Group werken we met een strak raamwerk waardoor verlamming geen kans krijgt. Zo reduceren we de complexiteit en zien binnen de enorme hoeveelheid data altijd de essentie. Dit raamwerk noemen wij het 5 Driver Model en vormt de basis van al ons werk. Duurzame online groei en zoveel mogelijk opbrengst is altijd het doel. Wie alle drivers tegelijk laat groeien, bereikt de meeste groei. LevelUp Group staat voor die integrale online marketingaanpak.

5 driver model LevelUp Group

Driver 1 | Acquisitie

Online acquisitie is een belangrijke pijler binnen groei, maar durven selecteren is belangrijk. Wij kijken altijd naar wat je moet meten, waarop je moet analyseren en hoe je experimenten opzet om snel te leren wat wel en niet werkt.

Driver 2 | Conversie

Groei vergroten door conversie te verbeteren. We kijken datadriven naar de aankoopfunnel, vinden knelpunten en formuleren hypotheses die tot oplossingen leiden.

Driver 3 | Transactiewaarde

Analyseren van de transactiewaarde en deze laten toenemen is de kern van deze driver. Tactieken die hierbij gebruikt worden zijn cross- en upsell, prijsoptimalisatie en het bepalen van de prijselasticiteit van conversie.

Driver 4 | Retentie

De klant laten terugkeren en zorgen dat deze zo vaak mogelijk overgaat tot een aankoop, dat is het doel van bijna iedere website. Er zijn verschillende praktische methoden en technieken om dit te bereiken. Welke ingezet wordt is afhankelijk van de klant en doelstelling. Focus is vaak het vinden van knelpunten op het gebied van klantloyaliteit en deze middels experimenten laten afnemen waardoor groei mogelijk is.

Driver 5 | Viraliteit

Het werven van bezoekers kost geld. Veel geld. Laat bezoekers en klanten werven onder hun eigen contacten en help hen daarbij. Er zijn voldoende meettechnieken en optimalisatiekansen om de viraliteit te laten toenemen. De impact op groei kan enorm zijn.

Ook groeien? Mail ons!