LevelUp scoort weer hoog in Emerce100 van 2019

In: Awards, ClickValue, LevelUp Group, Netprofiler

ClickValue en Netprofiler scoren weer goed in de Emerce 100, de uitgave van Emerce waarin ieder jaar de beste bedrijven in de e-business- en marketingbranche worden beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. 

Het onderzoek bestaat uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. De labels van LevelUp Group doen mee in de categorie Bureaus. Het imago-onderzoek is gedaan op een 7-puntsschaal en is verrijkt met andere relevante marktdata.

ClickValue best scorende CRO-bureau

ClickValue en Netprofiler scoren met 4,5 sterren een gedeelde 3e plaats bij de “Analytics en Optimalisatiebureaus”. ClickValue is daarmee het beste scorende CRO bureau. Als enige bureau in de lijst heeft ClickValue een volledige focus op conversieoptimalisatie.

Meer weten over ClickValue? Lees het interview over 100% focus op conversie optimalisatie (CRO). Dit interview is verschenen voor de Emerce100.

Netprofiler tweede Digital Marketing Bureau van het land

Goed nieuws, Netprofiler gooit hoge ogen in de wereld van Digital marketingbureaus. In de Emerce100 van 2019 scoort Netprofiler met 5 sterren een gedeelde tweede plek. Ook daar zijn we trots op!

Meer weten over Netprofiler? Lees het voor de Emerce100 verschenen interview over data gedreven online groeien.