LevelUp scoort hoog in Emerce100 van 2018

In: Awards, LevelUp Group

ClickValue en Netprofiler scoren goed in de nieuw uitgebrachte Emerce100, de uitgave van Emerce waarin ieder jaar de beste bedrijven in de e-business- en marketingbranche worden beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. 

Het onderzoek bestaat uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. De labels van LevelUp Group doen mee in de categorie Bureaus. Het imago-onderzoek is gedaan op een 7-puntsschaal.

ClickValue best scorende CRO-bureau

ClickValue, het bureau dat zich volledig richt op conversie-optimalisatie,  scoort binnen de categorie ‘Analytics & optimalisatiebureaus’ een gedeelde tweede plek. Met vijf sterren is ClickValue het best scorende CRO-bureau in de lijst. Er is nog meer goed nieuws. ClickValue scoort nóg beter dan vorig jaar en krijgt er een halve ster bij.

LevelUp Group Emerce 100

Netprofiler tweede Digital Marketing Bureau van het land

Goed nieuws, Netprofiler gooit hoge ogen in de wereld van Digital marketingbureaus. In de Emerce100 van 2018 scoort Netprofiler met 4,5 ster een gedeelde tweede plek. Een notering om trots op te zijn!

Benieuwd naar alle uitslagen van de Emerce100 2018? Kijk dan hier!

Emerce 100