Leadscope lanceert met 4 B2B-bureaus B2B Powerhouse

In: B2B, Leadscope

B2B Powerhouse is een initiatief van vijf B2B-bureaus, waaronder het onder LevelUp Group vallende Leadscope. Vijf toonaangevende spelers in business-to-business marketing slaan de handen ineen. Een bundeling van expertise die B2B-bedrijven helpt groeien. Van strategie tot marketing automation, van creatie en content marketing tot datamanagement en analytics. Ervaar de energie – en de resultaten – van deze samenwerkende B2B-specialisten.

Het wordt steeds lastiger om met slechts één bureau alle expertise in huis te halen om succesvol campagnes en marketingprogramma’s uit te voeren. Bovendien willen de grotere bedrijven graag volop innovatie, flexibiliteit én specialisten in huis halen. Precies daar speelt Leadscope samen met de andere gerenommeerde B2B-bureaus NLmatch, Lemm & Ten Haaf, Olbico en spotONvision op in. Samen vormen zij sinds nu B2B Powerhouse.

Samenwerken om meer impact te maken

De (online) marketingactiviteiten die B2B Powerhouse kan inzetten dekken de volledige customer lifecycle. Het strategische plan, het creatieve concept, het creëren van bereik, het activeren van de doelgroep, de leadgeneratie en het verbeteren van de conversie. En tot slot het verhogen van engagement en loyaliteit.

Leadscope, de B2B online marketingspecialist binnen LevelUp Group ondersteunt bedrijven met online marketing en conversie optimalisatie. NLmatch vult de diensten aan met telemarketing en Lemm & Ten Haaf met B2B strategie en creatie. Omdat correcte klantdata een cruciale rol speelt bij alle marketingactiviteiten, vult Olbico aan met kennis over masterdata in B2B. En, voor marketing- en campagneadvies vervult B2B-speler spotONvision een kernrol.

Samen zetten we ons in voor het succes van de – vaak gezamenlijke – klant. Samen kunnen we meer impact maken. Alle B2B-specialisten van de aangesloten bureaus kennen elkaar goed en werken al samen op diverse klantprojecten. Het gevolg? Korte lijnen, snelle realisatie en optimale impact.

B2B Powerhouse
Het bestuur van B2B Powerhouse tijdens de feestelijke lancering.

Lancering B2B Powerhouse

B2B Powerhouse is feestelijk gelanceerd tijdens het eerste B2B Powerhouse-event op 2 oktober 2018. Naast samenwerking op klantprojecten is ook kennisdeling een belangrijk uitgangspunt van het samenwerkingsinitiatief. Tijdens het event spraken directeuren, sales- en marketingmanagers van Legal People, Havenbedrijf Rotterdam, Tele2 Zakelijk, MKB-Afval en ArboNed over hun marketing- en salesuitdagingen en oplossingen. Een mooie start van een nieuw B2B-samenwerkingsplatform.