Lancering Grow Up Digital: het online marketing bureau voor het MKB

In: Grow Up Digital

Goede online marketing voor ieder budget, met die belofte verovert Grow Up Digital het midden- en kleinbedrijf. Het nieuwe online marketingbureau, de nieuwste telg in onze succesvolle en groeiende LevelUp Group-familie, laat door inzet van automatisering, tooling en hun kennis bedrijven online groeien. Van sportscholen tot notariskantoren en van bed&breakfasts tot sieradenwebshops: Grow Up Digital richt zich op de meest uiteenlopende competitieve branches. 

Hoe ze deze bedrijven laten groeien? Simpel. Grow Up Digital maakt gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme budgetten. Dat wordt nu tegen een interessant prijsmodel beschikbaar voor het mkb. Het is een idee van Peter Maas, Erwin de Jong en Marco Koghee die gezamenlijk al meer dan tien jaar bij LevelUp werken.

Grote groei met klein online marketingbudget

“Veel mkb-bedrijven willen serieus online groeien. De meeste hebben nu een aantal AdWords-campagnes lopen of hebben het eerder geprobeerd en al snel de handdoek in de ring gegooid. Wat de situatie ook is, in onze ervaring is er negen op de tien keer veel te verbeteren”, aldus Peter Maas, een van de oprichters van Grow Up Digital.

“We spelen in op een groeiende behoefte van het mkb naar hoogwaardige online marketing door innovaties als machine learning te omarmen.”
Peter Maas
Senior SEA-consultant en mede-oprichter Grow Up Digital

Volgens de drie heren is de nieuwste tooling en kennis doorgaans alleen beschikbaar voor corporates. Zonde, omdat er daardoor soms geen vertrouwen meer is in online marketing als middel voor groei. “We zijn strategisch partner voor het mkb. Wij maken innovaties, technieken en tooling wél beschikbaar voor het mkb en dat zie je direct in de online resultaten van onze klanten”, zegt Marco Koghee. Zo houdt Grow Up Digital meer tijd over voor het specialistische werk: het analyseren van de prestaties en het spotten van strategische kansen zodat mkb’ers ook in de toekomst blijven doorgroeien.

Team Grow Up Digital
Team Grow Up Digital – vlnr Peter Maas, Erwin de Jong en Marco Koghee

Toegang tot nieuwste technieken en beste tooling

Tooling is natuurlijk mooi, maar het is de datagedreven blik van de drie heren die echt het verschil maakt. Net even wat slimmer kijken naar alle beschikbare data, op de juiste manier analyseren en het spotten van strategische kansen: een groot verschil met andere partijen. Het is een kwestie van ervaring, creativiteit en de datagedrevenheid die ons als LevelUp Group typeert.

Hoe ze dat allemaal doen? Als onderdeel van LevelUp Group, waar we met 90 consultants werken voor corporates als Adidas en Heineken, zijn ze in staat om kennis op het hoogste niveau te houden en hebben ze volledige toegang tot alle nieuwste technieken en tools. Dankzij deze constructie is de enorme bak met techniek en kennis ook betaalbaar en toegankelijk voor bedrijven met een kleiner online marketingbudget. Grote groei met een klein online marketingbudget, het kan!

LevelUp Group-telg

Wij zijn trots, want Grow Up Digital is onderdeel van LevelUp Group! Vanuit innovatieve en ambitieuze bureaus zetten we elke dag alles op alles voor de duurzame online groei van alle klanten. Zo’n 95 (online) specialisten werken verdeeld over de labels Netprofiler, ClickValue en, sinds vandaag, Grow Up Digital. De focus op groei geldt daarmee duidelijk niet alleen voor klanten, maar is zeker ook toepasbaar op de eigen organisatie en medewerkers. De lancering van Grow Up Digital toont dat het ondernemerschap van eigen collega’s gestimuleerd wordt.

Nu gratis AdWords-Review bij Grow Up Digital

Maak je al gebruik van AdWords en wil je weten of hier het maximale wordt uitgehaald? Vraag de gratis AdWords-Review aan! Je ontvangt 5 tot 7 strategische groeikansen, inzichten in de prestaties van je campagnes, advies over automatisering én een optimalisatievoorstel. Uiteraard volledig vrijblijvend.

Ja, ik wil een gratis AdWords-Review!