ClickValue Gold Sponsor van Dutch CRO Awards

In: Awards, ClickValue, CRO

ClickValue is Gold Sponsor van de Dutch CRO Awards van DDMA, de branchevereniging voor data & marketing. Deze tweede editie van de DDMA Dutch CRO Awards vindt dit jaar plaats op 20 september 2018 in QO Hotel Amsterdam. Tijdens de awarddag wordt de inhoud en achtergrond van de genomineerde kandidaten uitgebreid besproken. 

Awards in 4 categorieën

Het beste Nederlandse werk in Conversion Rate Optimisation wordt beloond met Awards in 4 categorieën:

  1. Ads testing
  2. Mobile
  3. Conversion Tests
  4. Personalisation

Waarom is CllickValue sponsor van deze awards?

ClickValue, het grootste CRO-bureau van Nederland, is sponsor van deze awards. Daniel Markus, managing partner van ClickValue en directeur van LevelUp Group licht in een interview met DDMA deze keuze toe. “CRO is een sterk groeiende discipline die gebaat is bij een goede uitstraling. Awards horen daarbij. Het is een mooie en leuke manier om alle spelers in de branche bij elkaar te krijgen. Als een van de grotere bureaus in Nederland willen we onze verantwoordelijkheid nemen voor de groei van de branche als geheel. Sponsoring hoort daarbij. Alleen dan kan een vereniging als DDMA de professionaliteit en uitstraling van het event optimaliseren. En dat is leuk voor alle betrokkenen.”

‘Conversie optimalisatie maakt af wat andere online marketeers beginnen’

DDMA vroeg hem uiteraard nog veel meer. In gesprek met elkaar spraken ze over de toegevoegde waarde van CRO, hoe een optimaal ingericht CRO-programma eruit ziet en spraken ze over het belang van goede kpi’s en metrics. Lees hier het hele interview ‘Conversie optimalisatie maakt af wat andere online marketeers beginnen’.